Artık herkes şunu iyi biliyor. Cengiz Ergün, gerçek bir hesap adamı. Planlı çalışmasıyla doğru hamleleriyle ve disiplinli bir yöneticilik anlayışının yanında hesap verebilen ve sürekli halkla iç içe olan bir Belediye Başkanı.

Yakından takip ediyoruz. Başkan, şu sıralar ilçe ilçe gezerek, mahalle muhtarlarıyla toplantılar düzenliyor. Merkezde Yunusemre ve Şehzadeler muhtarlarıyla yaptığı toplantıların ardından Alaşehir, Turgutlu, Soma, Gördes, Saruhanlı, Ahmetli, Demirci ve Köprübaşı ilçelerini ziyaret ederek, burada da toplantılarını sürdürdü.

Artısıyla eksisiyle yaptıklarını, bundan sonra yapacaklarını muhtarlara anlatan Başkan Cengiz Ergün, aynı zamanda muhtarların da nabzını tutarak, taleplerini de dinliyor.

Değerli Başkanımızın şu ana kadar gittiği ilçelerde Alaşehir’e 125 milyon, Turgutlu’ya 274 milyon, Soma’ya 366 milyon, Gördes’e 83 milyon, Saruhanlı’ya 118 milyon, Ahmetli’ye 33 milyon, Demirci’ye 75 milyon ve Köprübaşı’na 35 milyon lira gibi yatırımlar yapıldığını anlattı.

Yunusemre’ye 515 milyon, Şehzadeler’e de 225 milyon yatırım yapıldığını alt alta koyunca ortaya inanılmaz rakamlar çıktığını, Olay Gazetesi’ndeki arkadaşlarımla gözlerimizi daha da açarak gördük.

Manisa için güzel yatırımlar yapıldığını, gözle görünmüyor oy getirmez düşüncesiyle altyapı yatırımlarından kaçmadığını açık açık anlatıyor Cengiz Ergün. Öyledir. Birçok belediye başkanı altyapı yatırımı yapmak istemez.

Çünkü insanlar bu yatırımları görmez ve bu da oy getirmez diye düşünülür. Sevgili dostum Cengiz Ergün, bunun aksini gerçekleştirerek ezber bozan bir isim oldu. Yapılan yatırımlar ortada. Bunun takdirini de yine Manisalılar yapacaktır.

Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim, Cengiz Ergün’ün bu çalışması her kesimden ciddi takdir alıyor. 2019’da da kalan 5 ilçede muhtarlar toplantısının devam edeceğini öğrendim. Bize kolay gelsin Sayın Başkan demek düşüyor.

Bu vesileyle 2019 yılının hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.