Yaz başından beri Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile sözleşmemize rağmen Çeşme programımızı gerçekleştirememiştik. Ya benim işim çıkıyordu ya da Ömer Başkanın. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler’e “ Bu program bu yaz olmayacak galiba” diye sitem ettim. Ahmet Songüler, “Sen merak etme başkan ben ayarlayacağım” dedi. Bu konuşmaların ardından Salı günü Çeşme programımız gerçekleşti. Bir nevi

Manisa’da ki kavurucu sıcaklar kurtulmak için Çeşme’ye kaçamak yaptık. Salı günü Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve değerli dostum Nizamettin Etyemez ile atladık arabaya kaçtık Çeşme’ye. Önce güzel bir Alaçatı-Çeşme turu yaptıktan sonra Ildır’da bulunan püfür püfür esen Milletvekilli sitesi yazlığımda değerli dostlarımı misafir ettim. Kale plajında denize karşı güzel bir masa kurduk. Çeşme’ye gelen dostlarımı burada keyifle ağırlıyorum. Ülke geneli ve Manisa özelinde konuşmalar yaptık. Manisa’nın sıcağı sonrası burası hepimize iyi gelmişti. Balıklarımızı yedik saatler geçtikçe daha da neşelendik. Dediğim gibi kavurucu Manisa sıcağı sonrası Ildır’ın güzel ve serin havası bizlere iyi gelmişti.

Ömer Başkan bana; “Abi dediğin kadar varmış senin yazlık baya keyifliymiş” dedi. Ben de “Her zaman beklerim Başkanım” dedim. Dostlarla yenen yemek ömürden sayılmaz. Dostlarımla güzel bir gün geçirdim. Bu güzel günün mimarı olan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler’e de ayrıca teşekkür ediyorum.

ÖMÜRLER GEÇİYOR

50 yıllık hayat arkadaşım değerli eşim Nermin hanımın Salı günü doğum günüydü. Bizim Ömer Başkan ile Çeşme programı olunca sözlü olarak kutlama yaptık. Ama bizim Gökhan iyi bilir bu işleri. Gelinim Gözde, torun Ertuğrul ile birlikte Nermin Hanımı almış Amcamların bulunduğu Emiralem’e götürmüş. Nermin Hanım’a ailecek doğum günü kutlaması yapmışlar. Şimdi moda bu anları sosyal medyaya atmak. Gökhan’da doğum günü kareleri sosyal medyaya atınca bende gördüm. Tüm aile hep birlikte. Ömürler geçiyor. Allah birlikteliğimizi bozmasın. Bu arada Çetin Amcam ve Bahtiyar yengem hacca gidiyorlarmış. Kutsal topraklara sağ salim gidip gelmek nasip eylesin.