Dün Manisa Belediye Başkanlıklarını kazananların mazbataları bu hafta içinde verileceğini yazmıştım. 2009 oy farkla seçimi Şehzadeler’de kazanan Başkan Ömer Faruk Çelik’in mazbatası bugün saat 16.00’da kendisine ilçe seçim kurulu tarafından takdim edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ise Çarşamba günü verileceğini tahmin ediyorum.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i severim. Dostluğumuza nazar değmesin diyelim. Süleyman Demirel’in güzel bir sözü var. “Kazan da gel.” Siyasette kaybedenin yanında kimseyi bulamazsınız. Ömer Faruk Çelik Başkan büyük efor sarfederek bu seçimi kazandı. İlkinde olduğu gibi bu seçim de rahat geçmedi. Seçim gecesi gel gitlere sahne oldu. Maraton yarışındaki gibi ipi göğüsleyen Şehzadeler’de Başkan Ömer Faruk Çelik oldu. Bugün bir aksilik olmazsa saat 16.00’da’daki mazbata töreninde Başkan Çelik’in yanında olacağım.

MUTLU YILLAR TUBA

Olay Gazetesi’nde kutlanan doğum günlerini duymayan, bilmeyen yoktur. Bizde doğum günleri önemlidir. Dün gazetemizin sayfa sekreteri Tuba Bayram’ın doğum günüydü. Ekip, tam kadro yine aynı yerde pasta kesti, Tuba’ya sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileyen dileklerini iletti. Sevgi üzerine kurulmuş birliktelikler sağlam oluyor. Gazetem Olay’da da bu birliktelik var. Hepsine maşallah, iyi günde, kötü günde birbirlerini hiç yalnız bırakmıyorlar. Aile olmak da böyle bir şey zaten. Ben de Tuba’nın doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.