Milli ara bitti evimizdeki lige döndük. Galatasaray yenildi. Beşiktaş yendi. Futbol kalitesi daha oturmamış bir Süper Lig’den Mümin Özkasap Stadındaki Manisa Futbol Kulübü-Amed Kulübü’nün maçına gittim Aydın Benlişen ila birlikte.  Beyaz Grup’ta kaliteli ayaklarla göze hoş gelen futbolu ile Manisa Futbol Kulübü’nün 3-0’lık galibiyetini oğlum Gökhan, torunum Ertuğrul, Aydın Benlişen ve Cihad Taysi ile birlikte izledim.

Her geçen gün Manisa Futbol Kulübü’nün seyircisi artarak tribünleri dolduruyor. Zerrin Ağar haklı. Bir stadın önünde köfteci, lahmacuncu ve kokoreççi varsa tribünler de futbolseverlerle dolu demektir.

Bir haftadır rahatsızdım, gidip gitmemekte tereddütlüydüm. Dün iyi ki maça gitmişim. Saha içinde kulüp başkanı Mevlüt Aktan, Necmi Temizel Hocama hizmetlerinden dolayı plaket ve forma hediye ediyordu. Hemen aralarına girdim bir hatıra fotoğrafı çektirdim.

Başkan Cengiz Ergün’ü beklerken İzmir ve Manisa hakem camiasının yıldızlarının geldiğini gördüm.

Merkez Hakem Komitesi 2. Başkanı Oğuz Sarvan, Yunus Yıldırım, Ünsal Çimen, Hakan Sivriselvi, Aytekin Durmaz ve Çağatay Şahan maça gelmişler. Hasret giderdik. Bu sırada Manisa’nın yeni Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin geldi. Başkan Cengiz Ergün de gelince maçı izlemeye başladım. Manisa Futbol Kulübü “Ya Bismillah” deyip daha maçın başında Dilaver Güçlü ile fileleri havalandırdı. Amed ne olduğunu anlayamadı. Sahadaki futbolun direksiyonu Manisa Futbol Kulübü’nün elinde maçı istediği gibi yönlendiriyor. Art arda goller kaçıyor. İlk yarıda Başkan Cengiz Ergün ve Necmi Temizel ile sohbet ettim. Necmi Abi’ye “Erman Toroğlu Beşiktaş maçında Konya’nın iptal edilen golüne gol diyor” dedim. Necmi Abim de bana sorarsan verilse de iptal edilse de hakeme bir şey diyemem deyince “bence gol ofsayt, iptal edilmesi doğru” dedim. İkinci yarıda biraz vitesi yükseltince Manisa Futbol Kulübü’nün Serdar ve Sinan’la golleri gelince keyfimiz doruktaydı. Mümin Özkasap Hocam “Bu ligde bizim rakibimiz yok” diyordu. Zerrin Ağar ve Aydın Benlişen stattan ayrılırken ‘her Pazarımız böyle olsun’ dedik.