Manisa Futbol Kulübü, Teknik Direktör İsmail Ertekin ile yollarını ayırdıktan sonra çıktığı ilk maçta Şanlıurfaspor’u konuk etti.

Şanlıurfaspor her ne kadar güçsüz bir takım olsa da, genç, koşan, mücadele gücü yüksek ve başarıya aç futbolculardan kurulu bir takım oldukları için her zaman riskli bir rakip olabilir.

Şanlıurfa takımının en büyük zaafı tecrübesizlikti ve Manisa Futbol Kulübü de bunu iyi değerlendirdi.

İlk yarıda coşkulu ve baskılı bir oyunla gelen 4 gol. İkinci yarıda biraz daha rölanti geçen ve iki penaltının olduğu, sonrasında ise 7 gollü bir galibiyet.

Dilaver Güçlü’nün iki golle dönüşü Manisa FK adına önemli bir gelişme oldu. Dilaver bu takım için önemli bir oyuncu. Moralli dönmesi takıma katkı sağlayacaktır.

Yeni transfer Sertaç Çam’ın performansı da dikkatlerden kaçmadı. Dilaver ile ilk kez forma şansı bulduğu maçta ikili güzel işlere imza attı.

Sakatlığı sona eren Mehmet Yılmaz da sahalara asistlerle ve başarılı bir oyunla döndü…

Serdar Deliktaş, 30 dakika 3 gol atarak belki de kariyerinin en hızlı hat-trickeimza attı. Bu sezon 17’inci golüne imza atan Serdar, takımın en önemli gol ayağı olduğunu gösterdi.

Manisa Futbol Kulübü, ligin 23. haftasında evinde ağırlayacağı Samsunspor’a Şanlıurfaspor galibiyeti üzerinden ciddi bir mesaj verdi…

ÇARE YILMAZ VURAL MI?

TFF 1. Lig’de zor günler yaşayan Akhisarspor, yeni teknik direktörü Yılmaz Vural ile çıktığı ilk maçta deplasmanda Altınordu’ya kaybetti.

Yıllarca Süper Lig’de mütevazı kadrosuyla, doğru oyuncu transferleriyle, borçsuz mali yapısıyla nam salan Akhisarspor’un, çok değil yarım sezon sonra transfer yapamayacak seviyeye gelmesi düşündürücü.

Tüm bunlar bir yana kurtarıcı olarak Yılmaz Vural’ın takımın başına getirilmesi de Akhisarspor’un daha da zor zamanlar geçireceğinin habercisi.

Bir zamanların örnek takımı Akhisarspor’un kurtarıcısı Yılmaz Vural mı olmalıydı? Diye insan sormadan edemiyor…