Sevgili dostum, son yolculuğunda yanında olamadım affet beni. Ne benim ne Metin Gökalp’in seni son yolculuğuna götürecek takati dermanı kalmamıştı.

Metin Gökalp kardeşim dün Yeni Asır’da akan gözyaşları arasında yazdığı yazısını ben de gözyaşlarımla okudum. Seninle olan anılarım bir kitaba bile sığmazdı.

 Futbol dünyasında sözün senet yerine geçen bir kimliğin vardı. Denizlispor’a hizmetlerin çoktu. Ne yazık ki bu yıl Süper Lig’e çıkan Denizlispor’u seyredemeden veda ettin. Denizli de seni unutmadı. Denizlispor’un Haluk Ulusoy tesislerinde bir tören düzenlendi. Müftü Ahmet Efendi Camisi ikindi namazında doldu taştı.

Cenaze törenine, İpek'in eşi Ümran İpek, oğlu Tuna İpek, kızı Mine Polat, yakınları, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, diğer protokol üyeleri, teknik direktörler Mesut Bakkal ve Yusuf Şimşek ile taraftarlar ve vatandaşlar katıldı.

Sevgili dostum, ansızın gittin. Aileni, dostlarını, sevenlerini üzdün de gittin. Bıraktığın hatıralarla gönlümüzü eylemek bize ne kadar yetecek, bilemiyorum? Dost sohbetlerinde yokluğun yüzümüze çarpacak. Sensiz şen kahkahalar hep boşlukta kalacak.

Ruhun şad olsun. Mekanın cennet olsun sevgili dostum.