Parfüm fiyatlarının artışı sonrasında  vatandaşlar orijinal parfümlerin muadilin üreten markalara oldukça rağbet gösteriyor. Muadil parfüm konusunda ise en çok tercih edilen markalar arasında Bargello yer alıyor. Birçok koku çeşidine sahip olan Bargello parfüm kodları ise sıkça araştırılıyor. İşte Bargello parfüm kod listesi... 

Bargello Parfüm Kodları 2024

Kişisel bakım anlamında en çok kullanılan ürünler arasında parfümler yer alıyor. Ancak ülkemizdeki fiyat artışları nedeniyle popüler markaların orijinal parfümlerine erişmek epey maliyetli bir hale geldi.

Peki sıkça merak edilen Bargello parfüm muadilleri nelerdir? Bargello kadın ve erkek parfümlerini inceleyelim...

Bargello Kadın Parfüm Kodları

Bargello hem erkeklere hem kadınlara birçok çeşit sunuyor. Bargello kadın parfüm muadilleri arasında Hugo Boss’dan Chanel’e kadar birçok farklı marka yer alıyor.  En çok tercih edilen Bargello muadil listesi kadın kategorisi için aşağıdaki gibidir:

Bargello Kadın Parfüm Kodları

Muadili

Bargello - 122

Hugo Boss- Boss Intense

Bargello - 385

Victoria’s Secret- Bombshell

Bargello - 134

Chanel- Change

Bargello - 226

YSL- Black Opium

Bargello - 161

Calvin Klein- Euphoria

Bargello - 119

Burberry- Weekend

Bargello Parfum Kodlari 112

Bargello - 112 X Hugo Boss- Boss Intence

122 kodlu koku Bargello’nun en çok tercih edilen parfümleri arasında yer almaktadır. Peki Bargello 122 hangi parfüm ile muadildir? Bargello’nun 122 kodlu kokusu, dünyaca ünlü Hugo Boss markasının Boss Intence parfümü ile muadil gösterilmektedir.

Pudra, vanilya, sıcak baharat, beyaz çiçek ve odunsu dokunuşlara sahip olan koku, sıcak ve şehvetli olması ile bilinmektedir. Bu kapsamda Bargello - 122 Elma, turunçgil, sardunya, tarçın ve karanfilin hakim olduğu üst notalara sahiptir. Parfümün alt notaları ise sandal ağacı, paçuli, misk, kehribar ve benzoin reçinesi içermektedir.

Bargello - 385 X Victoria’s Secret- Bombshell

Kadınlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri de Bargello 385 hangi parfümün muadili sorusudur. Victoria’s Secret’ın ünlü parfümü Bombshell ile olan benzerliğinden dolayı sıkça tercih edilen koku, oryantal bir dokunuşa sahip olmasıyla bilinmektedir.

Bargello parfüm kodlarından biri olan 385 ahududu likörü, siyah şakayık, tatlı pralin notalarını içermektedir.

Bargello -134 X Chanel Change

Muadili merak edilen Bargello kadın parfümleri arasında 134 kodlu koku da yer almaktadır. Peki Bargello 134 hangi parfüm ile muadildir? Bargello 134 dünyaca ünlü Chanel markasının Change isimli parfümüne benzerliğiyle dikkat çekmektedir.

Sık tercih edilen bu ünlü koku, çiçeksi hissiyatı ile romantik ve zarif ruhlara hitap etmektedir. Bu parfüm sedir, limon, su sümbülü, pembe biber, yasemin, beyaz misk, iris, kehribar, paçuli, hint ağacı ve vetiver notalarını içermektedir.

Bargello - 226 X YSL- Black Opium

Orijinali oldukça popüler olan Bargello 226 hangi parfümün muadilidir? Bargello 226, lüks giyim ve kozmetik markaları arasında yer alan YSL Beauty’nin Black Opium adlı parfümüne muadil olarak gösterilmektedir.

Günlük hayatta sıkça karşımıza çıkan bu koku en çok kullanılan Bargello parfüm kodları arasındadır. Bargello 226 badem, kahve, portakal çiçeği, yasemin, şeftali, vanilya ve sandal ağacı notalarını bünyesinde barındırmaktadır.

Bargello Parfum Kodlari 4

Bargello- 161 X Calvin Klein- Euphoria

Bargello en iyi kadın parfümü kodu arasında yer alan bir diğer koku ise 161 numaralı parfümdür. Bargello 161 Calvin Klein markasının ünlü kokusu Euphoria ile muadildir. Hem şık hem de spor olarak kullanılabilen parfüm nar, menekşe, misk ve orkide içermektedir.

Bargello- 119 X Burberry- Weekend

Bargello parfüm kodları arasında duymaya alışık olduğumuz kokulardan bir diğeri ise Bargello 119’dur. Burberry Weekend ile muadil olan Bargello 119, orijinaline oranla görece daha ucuz bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır.

Rahat, kaygısız ve dinamik bir kişiliği yansıttığı söylenen koku; roseda, misk ve şeftali çiçeği notalarından oluşmaktadır.

Bargello Parfum Kodlari 5

Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi

Bargello Erkek Parfüm Kodları

Bargello adlı parfüm markası özellikle genç erkekler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Erkeklere uygun fiyatlı hediye seçeneği de sunan Bargello parfüm kodları konusunda oldukça merak edilmektedir.

En çok tercih edilen Bargello erkek parfüm kodları ise şu şekildedir:

Bargello Erkek Parfüm Kodları

Muadili

Bargello- 561

Paco Rabanne Invictus

Bargello- 709

Armani Emporio Stronger With You

Bargello- 705

Calvin Klein- Euphoria

Bargello- 612

Eau De Lacoste L1212 Whıte

Bargello- 514

Armani- Black Code

Bargello- 732

Dolce & Gabbana- The One

Bargello- 561 X Paco Rabanne Invictus

561 kodlu koku Bargello’nun en çok tercih edilen erkek parfümleri arasında yer almaktadır. Peki Bargello 561 hangi parfüm ile muadildir? Bargello 561 dünyaca ünlü Paco Rabanne Invictus parfümü ile muadil gösterilmektedir.

Taze bir kokuya sahip olan Bargello 561, deniz ve odunsu notalarıyla yoğun bir iz bırakan kokular arasında yer almaktadır. Orta ve alt notalarında ise greyfurt, mandalina, defne, yasemin, amber, odun ve paçuli bulunmaktadır.

Bargello- 709 X Armani- Emporio Stronger With You

Erkekler tarafından en çok merak edilen konulardan biri de Bargello 709 hangi parfüm muadili sorusudur. Armani markasının ünlü parfümü Emporio Stronger With You ile olan benzerliğinden dolayı sıkça tercih edilen koku, hem odunsu hem de meyvemsi bir dokunuşa sahiptir. Bargello 709 ananas, kavun, sandal ağacı, vanilya ve sedir notalarından oluşmaktadır.

Bargello Parfum Kodlari 1

Bargello- 705 X Calvin Klein- Euphoria

Bargello en iyi erkek parfüm kodları arasında yer alan bir diğer koku ise 705 numaralı parfümdür. Bargello 705 Calvin Klein markasının ünlü kokusu Euphoria ile muadildir. Hem şık hem de spor olarak kullanılabilen parfüm nar, menekşe, misk ve orkide içermektedir.

Casual olarak tabir edilebilecek bir kokuya sahip olan parfüm, amber ve taze baharat uyumuyla aromatik ve odunsu notaları bir arada barındırmaktadır.

Bargello- 612 X Eau De Lacoste L1212 Whıte

Muadili merak edilen Bargello erkek parfümleri arasında 612 kodlu koku da yer almaktadır. Bargello 612 hangi parfüm sorusunun cevabı ise dünyaca ünlü Eau De Lacoste L1212 White parfümüdür. Parfümün içeriği ise biberiye, greyfurt, sümbülteber, deri, süet ve woody notalarından oluşmaktadır.

Bargello- 514 X Armani- Black Code

Solumaya alışık olduğumuz kokulardan biri olan Armani markasının Black Code parfümü, Bargello 514 ile olan benzerliği ile karşımıza çıkmaktadır. Oryantal kişiliklere hitap ettiği söylenen koku; limon, bergamot, tütün, gül, anason ve sandal ağacı notalarını bünyesinde barındırmaktadır.

Bargello- 732 X Dolce & Gabbana- The One

Odunsu kokusu ile bilinen Bargello 732, Dolce & Gabbana markasının The One adlı parfümü ile muadil olarak gösterilmiştir. Erkekler tarafından sıkça tercih edilen parfüm; bergamot, fesleğen, kişniş, kakule, zencefil, tütün ve sedir notalarını içermektedir.

Muhabir: Özkan Çelik