2. Lig'de ilk yarı bitti ve 25 gün ara verildi. İkinci yarı maçları 11 Ocak'ta oynanacak maçlarla başlayacak. Manisa Futbol Kulübü, ikinci  devrenin ilk maçında deplasmanda Zonguldak Kömürspor'a konuk olacak. Manisa FK 17 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik ve maalesef 1 mağlubiyetle ilk yarıyı 42 puanla lider bitirdi. Ligin ilk yarısında hedefe ulaşıldı, en yakın takipçimizden 2 puan önde zirvede bitirdik belki ama son üç maçtaki puan kayıpları üzdü.

Lig uzun bir maraton. Sonunda hedef tabii ki de şampiyon olmak. Manisa FK ilk etabı zirvede bitirdi, lig sonunda da inşallah şampiyon olacak. Belki çok büyük stadımız yok. Belki isim değişikliğine hala tam olarak alışılamadı ama, şehrin takımı olarak benimseyen Manisalılar tribünleri tıklım tıklım dolduruyorsa, ilçelerden okullar "Bizi de ziyarete gelin" diyorsa, Antalya'dan öğrenciler Manisa FK forması istiyorsa, doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir.

Sahada verdiği mücadelenin yanında Manisa Futbol Kulübü, önümüzdeki hafta İl Milli Eğitim'le imzalayacağı "Biz Okullarda, Çocuklarla Manisa'yız" projesi protokolü ve Manisa CBÜ Hastanesi Çocuk Acil Servisi Gözlem Birimi'ne kazandırılan paravan üniteleriyle, hayatın içerisinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekici işlere imza atıyor.

"Biz Manisa'yız" diyerek yola çıkan Manisa Futbol Kulübü, bu sloganı yeşil sahaların dışına da taşıyarak Manisalılar'ın yüreğine dokunacak, sevgisini daha bir kazanacak birçok gönüllülük işini gerçekleştirme düşüncesinde. Bu yüzden kimse Manisa FK'yı sadece sahada futbol oynayan, kazanmaya hırslı profesyonel bir kulüp olarak görmesin. Evet, yeşil sahaya kazanmak için çıkıyor ama ziyaretine gittiği okuldan bir çocuğun sevgisini kazanması ve o çocuğun maçını izlemeye gelmesinin verdiği keyfi de sonuna kadar mutlulukla yaşıyor.   

Hayata geçirmeye hazırlandığı futbol okullarıyla, altyapısı olan amatör kulüplerle yapacağı işbirliğiyle sağlam ve emin adımlarla geleceğini oluşturma hedefinde olan Manisa Futbol Kulübü, bu nedenlerle başarıyı sonuna kadar hak ediyor.

Manisa Futbol Kulübü bu lig maratonu sonunda ipi göğüsleyecek ve bana da inşallah şampiyonluk yazısı yazmak nasip olacak. Şampiyon olacağımıza başta Başkanımız Mevlüt Aktan olmak üzere biz tüm camia olarak inanıyoruz. İnanmayan bir kesim varsa size tavsiyem, sizler de inanın.