Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün hafta sonu Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Afyon kampını ziyaret etmiş. Hafta başı mesaisine de Ankara’da başlamış. Her ne kadar Çeşme ‘de tatilde olsam ve konuklarımı ağırlamaya devam etsem de Türkiye ve Manisa gündemini takip etmeye çalışıyorum.

Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sene yine nokta atışlar yaptı ve iyi transferler gerçekleştirdi. Belli ki bu sene yine şampiyonluğun en büyük adayı olacak. Lig öncesi yapılan kamplar ve hazırlık maçları futbolcuların birbirini tanıması, kaynaşması ayrıca teknik ve taktik açısından çok önemli. En önemlisi de tabi ki moral, başkan Ergün’de Ankara seyahati öncesinde Afyon kampına ziyarette bulunarak futbolcularla sohbet etmiş ve takıma moral vermiş. Takım hakkında da kulübün CEO’su Levent Devrim ve Teknik Direktör İlker Püren’den bilgiler almış.

Başkan Ergün haftanın ilk günü Türkiye Belediyeler Birliği’nde

Türkiye Belediyeler Birliği'nin Encümen Üyesi olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara'da Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında yapılan yeni dönemin ilk Encümen Toplantısı'na katılmış. Toplantıya ayrıca Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyeleri; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz katılmış. Coğrafi olarak farklı bölgelerde bulunan belediye başkanlarını bir araya getiren ve başkanların fikir alışverişinde bulunmasını sağlayan belediyeler birliğini bu açıdan çok önemsiyorum. Ayrıca Belediyeler Birliği’ne encümen üyesi olarak seçilen ve Manisa’mızı Ankara’da temsil eden Cengiz Başkanımızı da kutluyor ve başarılar diliyorum.