Manisa kentinte üç dönem üst üste Belediye Başkanı olma ünvanı 31 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nasip oldu. MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın Ege’deki büyükşehirlerin içindeki göz bebeği. Çalışkanlık desen var, dürüstlük desen var, disiplin desen var. Meziyetleri o kadar çok ki saymakla bitmez. Bu kadar kendinden emin, güven duygusu içinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı hizmet ve gönül aşkıyla büyüten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün dün mazbata töreni vardı. Oğlum Gökhan ile gittik. Mazbata törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, AK Parti ve MHP il, ilçe ve teşkilatlarının temsilcileri de törendeydi.

Yeni dönemin mazbatasını Cengiz Ergün alırken, ben Büyükşehir’e geçtim. Kendisini makamında otururken de görüntülemek için. Program değişikliği olunca ben geçen hafta içerisinde ameliyat olan  ve görevinin başında bulduğum Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu’nun makamına gittim. Gençoğlu’nun kısa sürede iyileşip görevinin başına dönmesinden mutluluk duydum. İnsanoğlunun en önemli sorunu sağlıktır. Sağlıklı yaşamak mutluluğu peşinde getirir.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mazbata töreni görkemliydi. Ailesi ile birlikte mutluluk tablosunu izledim. Başarılarının devamını dilerim.

Yarın da Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi’nin görkemli mazbata törenini yazacağım.