Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, sosyal medyada terör örgütü propagandası yapan hesaplarla ilgili Siber Suçlar devriyeleriyle birlikte internette kesintisiz takip yaptıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli seferberlik ve terör ihbarlarıyla ilgili vatandaşlara yaptığı çağrıyı desteklediklerini belirten Müdür Fevzi Bilgiç, "Devletimizin en yüksek kademesinden, Başkomutanımızdan verilen bir talimat. FETÖ de dahil olmak üzere terör örgütleriyle bağlantısı olduğu bilinenlerle ilgili ihbarlar için vatandaşlara kapımız her zaman açık." İfadelerini kullandı.
ÖZEL HABER BERFİN ADICAN
Sosyal paylaşım sitelerindeki siber devriyeler sayesinde internette terör propagandası yapan kişilere yönelik takip başlatıldığını belirten İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, "Manisa'da sosyal medyada terör örgütü propagandasıyla ilgili herhangi bir gözaltı yapmadık ancak tüm Türkiye ve ilimiz genelinde çalışmalar devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Sosyal medyada terör örgütü propagandası yapıldığını gören vatandaşlarımızın bizi bilgilendirmelerini bekliyoruz. Sosyal medyayla ilgili takiplerimiz devam ediyor. Siber devriyelerimiz var. Sosyal medya üzerindeki devriyelerimizle birlikte konunun takibini yapıyoruz. Bizim gözümüzden kaçan bir şey olursa ve vatandaşlarımız bu konuyu bize bildirirse gereğini en hızlı şekilde yaparız" dedi.
"BAŞKOMUTANIMIZDAN VERİLEN TALİMATI DESTEKLİYORUZ"
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara yönelik, "Milli seferberlik ilan ediyorum, terör örgütüyle bağlantısı olduğunu düşündüğünüz kim varsa ihbar edin" sözlerini desteklediklerini söyleyen Müdür Bilgiç, "Kapımız her zaman açık" dedi.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, "Devlet aleyhine işlenen ve kişisel hakları ihlal suçlarıyla ilgili 155 her zaman devrede. Vatandaşlarımıza sayı Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu davet de bunun içerisinde. Devletimizin en yüksek kademesinden, Başkomutanımızdan verilen bir talimat. İşin ciddiyetini, önemini arttırmak için söylenen bir söz. Bunu canı gönülden destekliyoruz. FETÖ de dahil olmak üzere terör örgütleriyle bağlantısı olduğu bilinenlerle ilgili ihbarlar için vatandaşlara kapımız her zaman açık. Vatandaşlarımızın kimlikleri hukuki standartlar içerisinde kalmak şartıyla her türlü ihbarları değerlendirip en kısa sürede yerine getireceğimizi kamuoyunun bilmesinde fayda var. İhbarları bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim