İçerisinde basketbol ve futbol sahası, spor ekipmanları ile çocuk oyun gruplarının bulunduğu Muradiye 23 Nisan Parkı ve Spor Alanını gezen Başkan Çerçi, "Muradiye'nin gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye'de yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak içerisinde kauçuk betonlama, serim, bakım ve tadilat çalışması yapılan 1 Mayıs Parkı'nı ziyaret eden Başkan Çerçi, daha sonra mahallede yapılan kilitli parke taşı çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

MURADİYE YENİ BİR PARKA KAVUŞTU
Başkan Çerçi, kısa bir süre önce hizmete giren Muradiye 23 Nisan Parkı ve Spor Alanını da gezerek parkta bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Muradiye'nin çehresini değiştirmeyi amaçladıklarını aktaran Başkan Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Muradiye, hızlı yapılaşmanın olduğu, gelişime açık bir mahallemiz. Tüm bu yapılaşma sürerken yeni sosyal alanları mahalleye kazandırıyoruz. 23 Nisan Parkı da bunlardan biri. İçerisinde; basketbol ve futbol sahası, spor ekipmanları ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu parkı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçeye yeni vizyon katacak projelere imza atmayı sürdüreceğiz" dedi.
Editör: TE Bilişim