Geçtiğimiz aylarda Makukula'nın alacaklarını ödemediği için TFF'den eksi 3 puan cezası alan Manisaspor, Cuma günü Makukula'nın eski kulübü Benfica'ya ödeme yapmazsa FIFA'dan eksi 6 puan cezası ile karşı karşıya kalabilir.
Manisaspor'un bitmeyen kabusu Makukula yeniden hortladı. Siyah-beyazlı kulüp Portekizli futbolcunun eski kulübü Benfica kulübüne Cuma gününe kadar para ödemezse FIFA'dan eksi 6 puan cezası yiyebilir.
Manisaspor sahada kazandığı puanalar masa başında kaybedecek gibi. Makukula sorunu bir türlü çözemeyen Siyah-Beyazlılar, Benfica kulübü ile anlaşma zemini bulamazsa puan silme cezası yiyecek. Öte yandan yılardır çözülemeyen Makukula problemi ile ilgili şuan için atılmış resmi bir adımın olmadığı öğrenildi.
13 MİLYON TL LAZIM
Manisaspor'un Benfica kulübüne resmi olarak Cuma gününe kadar yaklaşık 13 Milyon TL para ödemesi gerekiyor. Forma yaptıracak parayı zor bulan Mergenli Manisaspor'un Portekiz kulübüne bu parayı ödemesinin zor olduğu öğrenildi.
SİMPSON'DAN GELECEK PARAYA GÜVENİLİYORDU
Manisaspor eski futbolcusu Simpson'la olan eski davasını kazanmış ve buradan gelecek para ile Benfica kulübüne ödeme yapmayı planlamıştı. Ancak şuana kadar Simpson davasından Manisaspor kulübüne her hangi bir para gelmedi. Bu durumda Benfica kulübüne para ödeyemeyecek olan Manisaspor'a Cuma günü FIFA'dan ceza gelmesi an meselesi.
CEZA GELİRSE EKSİ PUANA DÜŞÜLECEK
Öte yandan Manisaspor Makukula'dan eksi 6 puan ceza yerse, saha içinde kazandığı 5 puanı kaybetmiş olacak ve siyah-beyazlı kulüp eksi 4 puana düşecek. Zor şartlar altında TFF 1.Lig'de mücadele eden Manisaspor'un bu duruma nasıl bir reaksiyon göstereceği merak ediliyor




Editör: TE Bilişim