Jandarmada sorgusu tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 28 kişiden 18'i tutuklandı.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında Manisa'nın Alaşehir ilçesinde gözaltına alınan 28 kişiden 18'i tutuklanırken, 6 kişi adli kontrol şartıyla, 4 kişi de savcılık ifadesinden sonra serbest bırakıldı.
Sobran Mahallesinde oturan ve çiftçilik yapan Mehmet D., Bayram D., Münevver D., Kazım D., Muhammet D., İbrahim D., Ahmet E., Hüseyin E., Mehmet U., Ahmet M., Muammer Ç. tutuklandı. Ali Ç., İsa Ç., Osman E., Hatice E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kemaliye Mahallesinde oturan ve çiftçilik yapan İbrahim V., Veli G., İdris Ş., Hasan B., Mustafa V., İsak K. ve Mustafa K. tutuklanırken, Akif Ç., Ramazan S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mehmet D., Fatma B., Mehmet Ç. ve Süleyman A. ise savcılık sorgusundan sonra serbest bırakıldı.
Alaşehir ilçe genelinde operasyonların sürdüğü ve 15 Temmuz'dan bu yana Alaşehir'de yapılan operasyonlar sonucunda 14 emniyet görevlisi, 3 savcı, 2 hakim, 2 adliye personeli, 1 astsubay, 8 öğretmen, 1 avukat, 1 öğrenci, 2 doktor, 28 esnaf ve 18 çiftçi olmak üzere toplamda 80 kişinin tutuklandığı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim