Manisalı vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesinde Cengiz Gökmen'e, Şehzadeler ilçesinde de İbrahim Temel'e akülü araç hediye etti. Vatandaşlar hayatlarını kolaylaştıran ve desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların umudu olmaya devam ediyor. Engelli vatandaşların toplumsal hayata daha kolay uyum sağlamalarını amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, Şehzadeler ilçesi Sakarya Mahallesi'nde yaşayan İbrahim Temel ile Yunusemre ilçesi Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden Cengiz Gökmen'e akülü araç hediye etti. Akülü aracın teslimatında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci yer aldı.
Manisa'nın Şehzadeler İlçesi Sakarya Mahallesi'nde yaşayan ve protez bacaklı olduğu için belinden dolayı yürüyemeyen emekli İbrahim Temel'in Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden akülü araç talebinin değerlendirildiğini belirten Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, "Her talebi inceliyoruz. Büyükşehir Belediyesine gelen her talep değerlendiriliyor. Buradaki amacımız engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaktır" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün desteğiyle hızlı bir şekilde engelli vatandaşlara bir nebze de olsa yardım edildiğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ise, engelli vatandaşların hayata kazandırılması noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti. Kendisine hediye edilen akülü araç sayesinde artık hayatının daha kolay bir şekilde geçeceğini belirten ve duygulanan İbrahim Temel ise, "Allah Cengiz Başkanımızdan razı olsun, onun desteğiyle ve talimatıyla talep edildikten çok kısa bir süre sonra akülü araç geldi. Yardımını esirgemeyen Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Artık çok mutluyum" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİRLE UMUTLAR YEŞERİYOR
Engelli vatandaşlara yardımını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Atatürk Mahallesi'nde yaşayan ve damar hastalığından dolayı bir bacağını kaybeden Cengiz Gökmen'in imdadına da yetişti. Geçirdiği damar hastalığından dolayı bir bacağını kaybeden ve sayısız ameliyatlar geçiren Cengiz Gökmen'e akülü aracını Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci verdi.
Mutluluğu yüzünden okunan Cengiz Gökmen, kendisine yardımcı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Gökmen, "Ben ve eşim rahatsızlığımdan dolayı büyük zorluk çekiyorduk. Artık bu sorunlar ortadan kalktı. Umut ediyordum ve Cengiz Başkanımız umutlarımı gerçeğe dönüştürdü. Allah razı olsun" şeklinde konuştu.
Cengiz Gökmen'in eşi de Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e yardımlarından dolayı çok teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim