Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Yeşil-siyahlılarda idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor'un başarılı oyuncusu Soner Aydoğdu, Kayseri deplasmanında alınan 3 puan ile moralli başladıklarını ifade ederek, "İlk hafta bizim için çok önemliydi lige moralli başlamak istiyorduk ve 3 puan ile başladık, güzel oldu bizim için ve moral oldu. Şimdi Galatasaray maçı var, çok zor bir maç olacak. Bu maçta da elimizden gelenin en iyisini yapıp galip gelmek istiyoruz" dedi.
Akhisar Belediyespor'da hafif sakatlıkları bulunan Serdar Kesimal ve kaleci Bora Körk yine takımdan ayrı çalışırken, bu ikilinin aynı zamanda Galatasaray kafilesinde yer almayacağı bildirildi.
Öte yandan yeşil-siyahlı kulüp bugün yaptığı yazılı açıklamada kombine satışlarının 27 Ağustos 2016 Cumartesi maç gününe kadar uzatıldığı Maraton Akigo 170, Kapalı 400 ve VIP 500 TL'den satışa devam ettiği bildirildi.
Editör: TE Bilişim