Manisa Görme Engelliler İl Temsilciliği ve Satranç İl Temsilciliği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Görme Engelliler İl Birinciliği Satranç Turnuvası düzenlendi.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteğiyle Gediz Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya 20 sporcu katıldı. Sadece görme engellilerin yarıştığı turnuvada müsabakalar görme engellilere özgü satranç takımı ve normal takımlarla oynandı. Müsabakalar sonucu dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Turnuva hakkında bilgi veren Görme Engelliler İl Temsilcisi Mehmet Göktaş, "Görme Engelliler İl Temsilciliği olarak Satranç İl Temsilciliği ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Görme Engelliler Satranç Turnuvası'nı düzenledik. Turnuvaya yaklaşık 20 sporcumuz katıldı. İlimizde görme engellilere yönelik ilk defa il birinciliği turnuvası yapılıyor. Daha önce görme engelli de dahil olmak üzere herkesin katılımıyla yapılmıştı. Şimdi hepimiz aynı kategoride yarıştığımız için daha verimli ve daha keyifli geçeceğine inanıyorum. Turnuvaya destek veren Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim