Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kırkağaç'ın Kuyucak Mahallesinin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileyerek, mahallenin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturdu. Mahalleye düzenlenen ‘hayırlı olsun' ziyaretinde Kuyucaklı vatandaşlar, çalışmalardan memnun olduklarını söyleyerek, hizmetler için MASKİ'ye teşekkür etti.

"BÖYLE HİZMET GÖRMEDİK"
Kuyucak Mahalle Muhtarı Mevlüt Demirci, "Köyümüzün eski olan altyapısı tamamen yenilendi. Su şebekemiz ve kanalizasyonumuz tamamlanarak, parke taşlarımız döşendi. İçme suyu depomuzun yenilenmesi de şuan devam ediyor. Fosseptik çukurumuzun çalışmaları da sürüyor. Bu çalışmalarda başta Cengiz Başkanımız olmak üzere, MASKİ'ye, daire amirlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" derken, Mehmet Emin Kale isimli vatandaş da, "Bütün bu çalışmalar için yetkililerimizin hepsine çok teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'den Allah razı olsun. Şu köyümüzü bataklıktan kurtardı. Var olsunlar" diye konuştu.
Daha önce bazı hizmetlerden yoksun kaldıklarını anlatan Mustafa Kara isimli vatandaş, "Özellikle yapılmış olan hizmetlerden dolayı MASKİ'ye ve Cengiz Ergün Bey'e çok teşekkür ederim. Gözüken köy kılavuz istemez. Daha önce bazı hizmetler yoktu. Kendi gücümüzle yapılıyordu. Yapılan hizmet planlı projeli. Daha nizami, daha düzgün. Kanalizasyon, su şebekesi, kaldırım taşı açısından yapılan işler çok daha iyi. Emeği geçenlerin hepsine teşekkür ederim" dedi.
Editör: TE Bilişim