Şehzadeler Görme Engelliler Spor Kulübü, Isparta'da düzenlenen Golbol Yükselme Grubu Final Müsabakaları'nda şampiyon olarak 3. Lig'e çıktı. Manisa'yı temsil eden takım oynadıkları 7 maçın 6'sını alarak büyük bir başarıya imza attı.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu, Golbol Yükselme Grubu Final Müsabakaları'nı Isparta'da gerçekleştirdi. 8 takımın mücadele ettiği Yükselme Grubu Final Müsabakaları'nda Şehzadeler Görme Engelliler Spor Kulübü, oynadıkları 7 maçın 6'sını alarak birinci oldu. Elde ettiği başarı ile şampiyon olan takım 3. Lig'e çıktı.
Şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa İl Temsilcisi Mehmet Göktaş, "Yükselme Grubu Final Müsabakaları'nda takım olarak çok iyi mücadele ettik. Oynadığımız yedi maçın altısını kazanarak gurubun birincisi olduk. Tüm takım oyuncularımı ve antrenörümüzü kutluyorum. Biz tabi bu başarıyı bize maddi ve manevi destek olanların sayesinde elde ettik. Bize verilen desteklerden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'a ve Şehzadeler Belediyesi ile Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür ederim" diye konuştu.
Şampiyon takımın oyuncularını ve antrenörünü kutlayan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Şehzadeler Görme Engelliler Spor Kulübü Golbol Yükselme Grubu Final Müsabakaları'nda Manisa'yı en iyi şekilde temsil etti. Oynadıkları yedi maçın altısını alarak büyük bir başarıya imza attılar. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her spor branşına desteğimizi veriyoruz. Bundan sonrada desteğimiz artarak devam edecek. Şehzadeler Görme Engelliler Spor Kulübümüze 3. Lig'de başarılar diliyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim