Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, iç transferde başarılı pasör Duygu Ertaş ile sözleşme yeniledi. Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Duygu Ertaş, yeni sezonda yeşil beyazlı ekiple şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.
2016-2017 sezonu için kadrosunu yavaş yavaş şekillendirmeye başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, iç transferde geçen sezonun başarılı isimlerinden genç pasör Duygu Ertaş ile sözleşme yeniledi. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle Duygu Ertaş, kendisini 1 yıllığına yeşil beyazlı ekibe bağlayan kontratı imzaladı. İmza törenine katılan Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan katıldı. Çalışkan, Duygu'nun karakterine ve oyununa güvendiklerini, yeni sezon planlamalarında genç oyuncunun önemli yer tuttuğunu belirtti. İmza töreninin ardından konuşan Duygu Ertaş da, geçen sezon takımın 1. Lig kapısından döndüğünü hatırlatarak önümüzdeki sezon şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti. Sezonun zorlu geçeceğini fakat kendisinin mental olarak hazır olduğunu ifade eden Duygu Ertaş, "Bu sezon geçtiğimiz sezonun üstüne koyarak devam edeceğiz. Kişisel olarak da performansımın daha da yukarı çıkacağını düşünüyorum. Takıma daha faydalı olmak için elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağım" diye konuştu.
ÜST LİG TECRÜBESİ OLAN BİR OYUNCU
Voleybola İzmir 9 Eylül Üniversitesi'nde başlayan 1996 doğumlu Duygu Ertaş, kısa süre Işıkkent'te oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer oldu ve burada dört yıl geçirdi. Genç oyuncu 1 sezon da Seramiksan forması giydi. 2015-2016 sezonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yolunu tutan başarılı oyuncu, geçen sezon sergilediği performansla bu yılki kadroda da kendine yer buldu.
Editör: TE Bilişim