Salihli'de esnaflık yapan Galatasaray ve Fenerbahçeli esnaf, Gençlik Halı Sahası'nda dostluk maçı yaptı. Dostluk maçı öncesi polis ve asker ile bir araya gelen esnaf, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Renklerimiz farklı olsa da, sevdamız önce vatan" dedi. Dostluk maçı öncesi konuşan esnaf Tevfik Köroğlu, yaşanan terör olayları nedeniyle üzüntülü olduklarını ifade ederek, "Bugün burada son günlerde yaşanan terör olaylarına bir mesaj verip, farkındalık yaratmak istedik. Şunu her zaman söylemek istiyorum, bizi hiçbir zaman, hiçbir kuvvet bölemez. Çünkü biz tekiz, Türkiye'yiz" dedi.
Maç öncesi İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emin Karaca ve İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Ebubekir Turan'a plaket, Salihli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Varol'a Türk Bayrağı, polis ve askerlere de karanfil hediye edildi.
Bir dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, dostluk maçının başlama vuruşunu ise Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emin Karaca ve İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Ebubekir Turan birlikte gerçekleştirdi.
Editör: TE Bilişim