GÖKHAN AYTAÇ
Spor Toto 3. Lig 2. Grupta deplasmanda lider Bodrumspor'la 2-2 berabere kalarak haftayı önemli bir puanla tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da yüzler gülüyor.
Ligin 14. haftasında konuk olduğu lider Bodrumspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan ve bir de penaltı kaçırmasına rağmen sahadan puan çıkarmayı başaran Levent Eriş'in öğrencileri bir kez daha kendilerini ispatlamış oldular. Bodrumspor'la aradaki 4 puan farkın 7'ye çıkmasını engelleyen ve önemli bir geri dönüş hikayesine imza atmayı başaran yeşil-beyazlı futbolcular, Pazarspor maçı hazırlıklarına başladı.
Manisa adını bir üst lige yazdırabilmek için yoğun mesai harcayan Levent Eriş ve öğrencileri bu sezon 14 maç sonunda 1 mağlubiyetle ligin en az yenilen takımı ünvanını da elinde bulundurmayı başarıyor.
BÜYÜKŞEHİR BUNU HEP YAPIYOR
Sezona şampiyonluk hedefiyle giren Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligde henüz bir mağlubiyet alırken özellikle yaptığı geri dönüşlerle de alkış topluyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon ligde oynadığı 14 karşılaşmanın 4'ünde skor olarak geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayarak karşılaşmalardan puan almayı başardı. Takımın yüksek mücadele gücü teknik direktör Levent Eriş'i de memnun ederken, pes etmeyen takım görüntüsü de dikkatlerden kaçmıyor.
İşte geri dönüş yaşanan maçlar;
Halide Edip Adıvar 1-1 Manisa BŞB (İlk Yarı Sonucu 1-0)
Manisa BŞB 1-1 Kemerspor ( Konuk Ekip 61. Dakikada 1-0 öne geçmişti)
Düzcespor 1-1 Manisa BŞB ( İlk Yarı Sonucu 1-0)
Bodrumspor 2-2 Manisa BŞB ( İlk Yarı Sonucu 2-0)

BODRUMSPOR'LA MAKASI AÇMADI
Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor'un muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 2-2 tamamladığı müsabakanın ardından ortaya çıkan rakamlarda alkış aldı. 3. Lig takımları içerisinde kendi sahasında en başarılı takım ünvanını elinde bulunduran Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bodrumspor'a boyun eğmeyerek rakibine bu sıralamada geçit vermedi.
BODRUMSPOR İLK KEZ
Sezonun iddialı ekiplerinden olan Bodrumspor, Manisa BŞB karşılaşma öncesine kadar kendi sahasında berabere kalmadan, oynadığı 5 müsabakayı kazanmayı başarmıştı. Kendi sahasında daha önce oynadığı 6 karşılaşmanın 5'ini kazanan, bir müsabakada ise boynu bükük ayrılan Bodrumspor ilk kez berabere kaldı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz aldığı bu beraberlikle 18 takımdan oluşan ligde kendi evinde en başarılı takım ünvanını da rakibine kaptırmamayı başardı.
EVİNDE NAMAĞLUP
Hafta sonu kendi sahasında Pazarspor'u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşma öncesinde hem hafta sonu alınan puanın hem de iç sahadaki başarının verdiği özgüvenle sahaya çıkacak. Temsilcimiz bu sezon kendi sahasında oynadığı 7 karşılaşmanın 5'inde sahadan galibiyetle ayrılırken, 2 müsabaka da ise eşitliği bozamadı. Toplamda 17 puan toplayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç sahada en başarılı ekip olarak Pazarspor karşısına çıkacak.
KAYBETMEME SERİSİ ALTI MAÇA ÇIKTI
Şampiyonluk hedefiyle sezona Levent Eriş önderliğinde başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un ligdeki yenilmezlik serisi de dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı takım bu sezon sadece bir maçta rakiplerine boyun eğerken, oynadığı son 6 karşılaşmada da yenilmeyerek istikrarlı bir yapıya büründü. Oynadığı son 6 müsabakada maç başı 2 puan ortalamasıyla oynayan temsilcimizde, özellikle zorlu periyottan başarıyla çıkılması da güvenleri yerine getirdi.
SIRADA PAZARSPOR VAR
Oyuncularıyla Bodrumspor maçından sonra tek tek görüşerek tebrik eden Levent Eriş'in, hafta sonu oynanacak olan Pazarspor maçını ne kadar önemsediğini de göstermeye başladı. Deneyimli teknik adam, futbolcularına yenilmezlik serisini devam ettirmelerini ancak kendi sahalarında mutlaka kazanmaya devam etmeleri gerektiğini de vurguladı. Oyuncularında büyük güven duyduğu teknik direktörleri Levent Eriş'e bu maçı da kayıpsız geçecekleri şeklinde söz verdikleri öğrenildi.
Editör: TE Bilişim