Bilgiç'in talimatı üzerine polis ekipleri tarafından sığındığı Manisa Gar'ın da uyurken bulunan K.İ., tedavisi için AMATEM'e yatırıldı.

Uçucu madde bağımlılığı nedeniyle ailesi tarafından evden kovulduğunu anlatan ve Şehzadeler ilçesinde sokakta yaşayan K.İ.'nin yaşamı yürek burktu. Vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekiplerince daha önce yaşadığı sokaktan alınan K.İ., Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde bir süre tedavi gördü. Daha sonra taburcu edilen K.İ., tekrar sokaklara dönüp, uçucu madde kullanımına başladı. Bağımlılığından kurtulabilmek için kendisine yardım elinin uzanmasını bekleyen K.İ., yetkililere seslenerek, "Bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum ancak yardım eden yok" dedi.

K.İ.'nin bu feryadı yerel ve ulusal basında yer aldı. Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, basından çıkan haberlerden K.İ.'nin durumunu öğrenip, yardım elini uzattı. İl Emniyet Müdürü Bilgiç'in talimatı üzerine harekete geçen polis ekipleri, K.İ.'ye Manisa Gar'ında ulaştı. Hastaneye yatırılmadan tedavi görmek isteyen K.İ., polisler tarafından güçlükle ikna edildi. K.İ., tedavisi için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Alkol-Madde Araştırma ve Tedavi Merkezi'ne (AMATEM) yatırıldı.
Editör: TE Bilişim