AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içerisindeki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini etkisiz hale getirmesinde büyük rol oynayan 1.Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ın isminin Küçük Sanayi Sitesine verilmesi için imza kampanyası başlatıyor.
AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini etkisiz hale getirilmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 15 dakikalık bir kritik telefon görüşmesi yapan 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ın isminin Küçük Sanayi Sitesi'ne verilmesi talep etti.
Orgeneral Dündar'ın isminin Küçük Sanayi Sitesine verilmesi için imza kampanyası başlatacağını ifade eden Başkan Tonguç şöyle konuştu; " 15 Temmuz gecesi yapılan darbe kalkışması demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. Bu kara lekenin oluşmasında talimatlarını Pensilvanya'daki Fetullahçı Terör Örgütü elebaşından alarak yaptıkları darbe girişimi başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Aziz Milletimizin basireti ile geri püskürtmüştür. Tabi ki bunun öncesinde de çok önemli faktörlerde etkili olmuştur. İşte bunlardan birisi de aslen Manisalı olan 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'dır. Kendisi ile ne kadar guru duysak, kendisi için ne yapsak azdır. Böylesi cesur bir komutanımızın ismini Manisa'mızda yaşatmak adına Küçük Sanayi Sitesine verilmesi için imza kampanyası başlatacağız. İnanıyorum ki tüm Manisalı hemşerilerimiz bu imza kampanyasına büyük bir destek vereceklerdir. Halkımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim