CUMHURİYET Kadınları Derneği Manisa Şubesi, yeni sezondaki faaliyetlerine düzenledikleri kahvaltı ile başladı. Kahvaltıya katılan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ise, darbeyle mücadelenin eğitimden başlaması gerektiğini söyledi.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Manisa Şubesi, yeni sezondaki faaliyetlerine Giritligil Otel'de düzenlenen kahvaltısı ile başladı. Kahvaltıya CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, CHP il ve ilçe yöneticileri, eğitim sendikaları, Atatürkçü Düşünce Derneği Manisa Şubesi, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kadın derneklerinin üyeleri katıldı. Kahvaltının açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Kadınları Derneği Manisa Şube Başkanı Fatma Ayhan, toplumsal olaylara karşı Cumhuriyet kadınlarının hiçbir zaman duyarsız kalmadığını söyledi. Ayhan, "Derneğimiz, toplumsal olayları her zaman yakından takip etmektedir. Zaten kuruluş amaçlarından bir tanesi de budur. Cumhuriyet devrimlerine saldırıların yoğunlaştığı günümüz de derneğimizin tepkisiz kalması mümkün değildir. Cumhuriyet'e ve devrimlerine yapılan her türlü saldırının karşısında her zaman bizleri görecekler" dedi.
Ayhan, yeni sezonda toplumda kadının yer edinmesi ve söz sahibi olması amacıyla çeşitli faaliyetlerde bulunacaklarını ifade ederek, en önemli çalışmalarının geçtiğimiz eğitim sezonunda burs verdikleri 7 kız öğrenci sayısını, 15'e yükseltmek olduğunu ifade etti. Ayhan, kahvaltıdan elde edecekleri gelirin ise üniversite kız öğrencilerinin bursuna harcanacağını dile getirdi.
Editör: TE Bilişim