Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Yol Şube Müdürlüğü görevini yürüten Fevzi Demir, iyileştirme çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Manisa genelinde yaptığı asfaltlama çalışmaları ile vatandaşın takdirini toplayan ve ulaşımın kolay bir hale gelmesi için yaz boyunca çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Beydere yolu olarak bilinen Manisa-Saruhanlı ve Paşaköy bağlantı yolunda iyileştirme çalışmalarının ardından asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Yol Şube Müdürlüğü görevini yürüten Fevzi Demir, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgiler aldı. Demir'e Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Erdinç Karaköse de eşlik etti.

"YOL KÖTÜ DURUMDAYDI"
Asfaltlama çalışmalarından önce yolun kötü durumda olduğunu belirten Demir, yolun 2016 yılı asfalt programında yer aldığını söyledi. Demir, "Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz Beydere yolu olarak bilinen Manisa Saruhanlı ve Paşaköy bağlantı yolunda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Yol, daha önceden ulaşıma elverişsiz bir durumdaydı. İlk önce iyileştirme çalışmaları yapıldı ve standardı iyileştirildi. 2,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde vatandaşımızın hizmetine sunulacak. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim