VESTEL Venus Sultanlar Ligi'nde son olarak deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Seramiksan, yarın ilk yarının son maçında evinde Çanakkale Belediyespor'la karşılaşacak. Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'ndaki müsabaka saat 16.30'da başlayacak. Oynadığı 10 maçta 2 galibiyet elde eden Seramiksan alt sıralardan kurtulmak için, son 3 karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan Çanakkale temsilcisi ise Play-Off hattına yaklaşmak için ter dökecek. Seramiksan'da Brezilyalı Antrenör Angelo Vercesi, seyircinin önündeki ilk sınavına çıkacak.
KUPADA RAKİP BELLİ OLDU
2016 – 2017 Voleybol Sezonu'nda ilk kez Kupa Voley adıyla oynanacak olan Türkiye Kupası'nda birinci bölüm eşleşmeleri Ankara The Green Park Hotel'de çekilen kura ile belli oldu. Seramiksanspor kupanın ilk ayağında Sarıyer Belediyespor ile eşleşti.
Kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Nihan Salkaya, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, Efeler Ligi ile Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde mücadele eden kulüplerin temsilcileri katıldı.
İlk karşılaşma 24-25 Aralık, ikinci karşılaşma ise 28-29 Aralık tarihlerinde oynanacak
Editör: TE Bilişim