Yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini ifade eden bölge sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Yaz boyunca Manisa'nın il genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde de sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut yolda ilk olarak sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi, ardından ise yol çizgileri belirlenerek mevcut yolda konfor ve güvenlik arttırıldı.

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN
Bölge sakinleri mevcut yolun eskiden çok bakımsız bir durumda olduğunu belirterek yapılan asfalt çalışması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini ifade eden Halitpaşa Mahallesi sakinlerinden Tahsin İtmiş, "Yol eskiden çok kötü durumdaydı. Motosikletin bile geçemeyeceği durumdaydı. Çalışmaların tamamlanmasıyla yol çok güzel olmuş, memnunuz." derken, Serkan Çılgın ise, "Tarım arazilerine ulaşım amacıyla da kullanılan yol kötü durumdaydı. Yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla bu yol çok güzel oldu. İyi bir hizmet yapıldı. Mezarlık yolu da asfaltlanırsa çok daha mutlu oluruz." dedi.
ŞÜKRÜ AKÇAN İSİMLİ VATANDAŞ İSE ŞUNLARI SÖYLEDİ:
"Dilek Mahallesinde yaşıyorum. Bizim mahallemizde de asfalt ve kilit parke döşemesi gibi çalışmalar oldu. Halitpaşa Mahallemize de yapılan asfalt çok güzel olmuş. Yapılan çalışmalardan memnunuz. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini her yere götürüyor."
Editör: TE Bilişim