Manisaspor 'da şehri terk ettiği iddia edilen Novillo bugün yapılan antrenmana katıldı. Dün Eneramo ile birlikte antrenmana katılmayan Harry Novillo, Sait Karafırtınalar'ın takımın başında çıktığı ilk antrenmana katılarak söylentileri boşa çıkardı. Takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Harry Novillo'nın antrenman sonrası Eneramo ile birlikte direk olarak Başkan Abdullah Mergen'in yanına gitmesi dikkatlerden kaçmadı. Fransız oyuncunun bir süredir alacaları ile ilgili sıkıntı yaşadığı iddia ediliyordu.
KARAFIRTINALAR, OSMAN BİLİK'TEN BİLGİ ALDI
Öte yandan Manisaspor ile ilk antrenmanına çıkan Sait Karafırtınalar yardımcı antrenör Osman Bilik'ten takımla ilgili bilgi aldı. Antrenman boyunca yardımcıları ile diyalog halinde olan Sait Karafırtınalar'ın Manisaspor'lu oyuncuların performansın genel olarak memnun olduğu öğrenildi.
KARAFIRTINALAR'IN EKİBİ BELLİ OLDU
Manisaspor'da göreve başlayan Sait Karafırtınalar'ın da ekibi belli oldu. 47 yaşındaki hocanın yardımcılıklarını Bekir Limanlar, Fatih Uygun, Osman Bilik yapacak. Salih Sayer ise kaleci antrenörü görevini sürdürecek.
Editör: TE Bilişim